Güney Kore'de Cadılar Bayramı izdihamında en az 151 kişi öldü

Güney Kore’nin başkenti Seul’de dün Cadılar Bayramı nedeniyle yaşanan izdihamda binlerce insan hayatını kaybetti. Çok sayıda kişi de yaralandı. Eğlence merkezlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle yaşanan izdihamda en az 151 kişi öldü.

Güney Kore’de Cadılar Bayramı çılgınlığı çok sayıda kişinin ölümüne neden oldu. Eğlence merkezlerinin yoğunlukta olduğu Itaewon kentinde yaşanan izdihamda yaklaşık 100 bin kişinin bulunduğu aktarıldı. Seul yönetimi, olayda 151 kişinin hayatını kaybettiğini, 82 kişinin yaralandığını ve 355 kayıp ihbarının alındığını duyurdu. Öte yandan, ölenlerin büyük bir çoğunluğunun 20’li yaşlarda olduğu aktarıldı.

TÜRKİYE’NİN SEUL BÜYÜKELÇİLİĞİ: İZDİHAMDA ÖLEN YA DA YARALANAN TÜRK YOK

Öte yandan, Güney Kore’deki izdiham ile ilgili Türkiye’nin Seul Büyükelçiliği de bir açıklama yayımladı. Kutlamalarda ölen ya da yaralanan bir Türk vatandaşının olmadığını kaydetti.

SON DAKİKA: Güney Kore Seul’de Cadılar Bayramı izdihamı! 100’den fazla ölü var

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.