Yeryüzünde mutluluk olarak bildiğimiz şey duyular aracılığı ile zevk almaktır. Ama bu tür zevk almak derinliği olmayan geçici bir mutluluk verir. Birey güzel sesler, tatlar, görüntüler, dokunuşlar aracılığıyla mutlu olmaya çalışır.

Günümüzün insanı, yiyecek ve cinsellikten alınan zevklere düşkündür. Birey cinsel tatminsizlik yaşarsa, yemek yemeye bağımlı hale gelir ve kilo almaya başlar.

İnsan aç kalınca gerilir ve yemek yer rahatlar, yani insanın mutluluk olarak bildiği şey rahatlamak, gerginliği atmaktır.

Günümüzde insan, bir ihtiyacı karşılandığında mutlu olduğunu sanıyor. Oysa bu sadece kendini iyi hissetmedir, gerçek mutluluk hali kendini iyi hissetme halinin çok üzerindedir. Gerçek mutluluk hali deneyimlendiği zaman bu hal süreklidir, nedensiz mutlu olunur. Çünkü bu mutluluk bireyin özünden gelir.

Birey gerçek mutluluğa uyanmaya başlayınca ise, mutluluk fizikselden zihinsel düzeye doğru ilerler. Birey yaratıcılıktan, sanattan keyif almaya başlar. Doğanın güzellikleri, bulutlar, gökyüzü, yıldızlar, sessizlik insanı mutlu eder. Kişi gökyüzüne bakarak da mutluluk hisseder ve gözlerini kapatınca içindeki mutluluk devam eder, mutluluk daha içsel hale gelmiştir.

Zevk ile mutluluk arasındaki fark şudur: Zevk acılardan kurtulmak; mutluluk ise dolmak, taşmak, zenginleşmek demektir.

Mutlu insan müzik dinlerken özünden mutluluk yükselmeye başlar. Bu mutluluk kişinin varlığını harekete geçirir, ahenk ortaya çıkar ve müziksel bir haz hisseder. Dans da mutluluk verir aynı şekilde. Beden hafifler, ego incelir, birey dansla bir olur, bütünleşir ve mutluluğun içinde erir ve varoluşu kutlamaya başlar. Bu tür mutluluklar duyular aracılığı ile hissedilen yüzeysel mutluluktan daha derindir ve daha doyurucu, kalıcıdır.

Özden gelen gerçek mutluluk için bir neden aramaya gerek yoktur. Sadece bu mutluluğu özünüzde bulmak ve hayatınıza geçirmek için “Mutlu Olma Sanatı”nı öğrenmek gerekir.

Dünya Değişim Akademisi’nde sunulan “Mutlu Olma Sanatı” Değişim Programı’nda mutluluğun gerçekte ne olduğunu anlamaya başlıyorsunuz. Sizi mutsuz eden şeylerin farkına varıyor ve onları bırakıyorsunuz. Nedensiz ve sürekli bir mutluluk hali yaşamak için gerekli araçları öğrenerek hayatınıza geçirebiliyorsunuz.

1 ay içinde 8 seans olarak uygulanan değişim sanatı ile mutluluğa doğru değişmeye başlıyorsunuz.

Her şey mümkün!

Kendini Değiştir Dünyan Değişsin,

Dünyanı Değiştir Dünya Değişsin!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Duru 4 yıl önce

????????????????????