ING Bank'tan ekonomiye 53,1 Milyar TL'lık Kaynak

BURSA ARENA / Haber Merkezi

ING Türkiye, 2020 yılı ilk çeyreğine dair konsolide finansal sonuçlarını açıkladı. Konsolide sermaye yeterlilik oranı yüzde 24.09 olarak gerçekleşen ING Türkiye, bu dönemde 43.8 milyar TL’si nakdi olmak üzere toplam ekonomiye 53.1 milyar TL tutarında kredi desteği sağladı.  

ING Türkiye, 2020 yılı ilk çeyrek konsolide finansal sonuçlarını açıkladı. Bu dönemde konsolide aktif toplamı 65.7 milyar TL olan ING Türkiye’nin sermaye yeterlilik oranı da yüzde 24.09 seviyesine ulaştı. İlk üç ayda toplam özkaynakları 8.9 milyar TL, mevduatları ise 39.2 milyar TL olan ING Türkiye’nin, ekonomiye sağladığı kredi desteği de 43.8 milyar TL’si nakdi olmak üzere toplam 53.1 milyar TL olarak gerçekleşti. (Hibya Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.