Yine İsveç yine Kur'an-ı Kerim'e hakaret

Aşırıcı ve İslam karşıtı İsveçli bir kadın, Cuma günü İsveç'in Malmö şehrinde iğrenç bir eylemle Kur'an-ı Kerim'i ateşe verdi.

İRNA Haber Ajansı'nın Delocal haber sitesinden aktardığı habere göre, sosyal ağlarda yayınlanan fotoğraf ve videoda, elinde haç tutan bu kadının yanı sıra, bu kadının yanında Siyonist rejimin bayrağını omzuna atan bir adamın da durduğunu görünüyor.

Yine İsveç yine Kur'an-ı Kerim'e hakaret

Ayrıca yayınlanan videoda, bu kadının İsveç polisinin tam koruması altında bu aşağılayıcı eylemi gerçekleştirdiği, Müslümanların da Filistin bayrağını taşıyarak aleyhinde sloganlar attığı görülüyor.

Yine İsveç yine Kur'an-ı Kerim'e hakaret

Yerel basında çıkan haberlere göre, Malmö polisi daha önce de  provokatif bir eylemle geçtiğimiz Cuma günü Kuran'ın yakılmasına izin vermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.