Televizyon dünyasının ünlü sunucusu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

TRT'nin unutulmaz efsane sunucusu Erkan Yolaç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Acıbadem Taksim Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Topuz, Yolaç'ın tedavi süreci konusunda bir açıklama yaparak, "Solunum sıkıntısı nedeni ile hastanemize başvurmuş olan değerli televizyoncu Erkan Yolaç’ın tedavisi multidisipliner yaklaşım ile sürdürülmüştür. Uzun süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan hastamız maalesef çoklu organ yetmezliği nedeniyle 16 Mayıs 2024 akşamı saat 21.00’de vefat etmiştir. Kendisine rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" dedi.

Eşi Asuman Yolaç da sevgili eşi Erkan Yolaç'ın Taksim Acıbadem Hastanesi'nde dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumduğunu açıklayarak devamında; "Başhekim Prof. Dr. Ufuk Topuz, Dr. Filiz Gösterişli ve Dr. Emir Tavşanlı ile başlayıp tüm doktorlardan, hemşirelere, hasta bakıcılara kadar tüm Acıbadem Taksim Hastanesi personeline sonsuz teşekkür ederiz. Erkan, sadece bizim ailemiz değildi, milyonların hayatına renk kattı. Biz de onu eşsiz enerjisiyle sizlerle anıyoruz. En güzel günler, en güzel geceler sizin olsun. Allah’a ısmarladık" dedi.

Merhum Erkan Yolaç'ın cenazesinin 19 Mayıs'ta Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde öğle ve cenaze namazlarından sonra toprağa verileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.