Sihirli Ormana Yolculuk Filmi 7 Haziran’da Vizyonda!

Macera filmi tutkunlarının merakla beklediği “Sihirli Ormana Yolculukfilminin vizyon tarihi 7 Haziran 2024 olarak duyuruldu. Filmin uygulayıcı yapımcısı Taner Günay film hakkında konuştu.

Sihirli Ormana Yolculuk, Alex ve Maria üzerinden dostluğun önemini vurgularken, mesaja eşlik eden harika bir eğlence serüveni sunar. Bol tuzaklı, şaşırtmalı ve maceralı yollardan dostluklara, birlikte olmanın gücüne akan bir film olan Sihirli Ormana Yolculuk, çocuklarıyla filme eşlik eden yetişkinlere de keyifli anlar yaşatacak.

Yönetmen koltuğunda Şiar Zaim’in oturduğu filmin ,

Yapımcısı: Asuman Zaim

Uygulayıcı Yapımcısı: Taner Günay

Sanat Yönetmeni: Serap Çetintürk

Genel Koordinatörü: Mesut Yılmaz

Görüntü Yönetmeni: Sercan Üçtepe  olarak açıklandı.

Filmin içerisinde yer alan dostluk ve birliktelik duygusu film çekimi sürecinde de yaşandı.

Filmin Uygulayıcı Yapımcısı olan Taner Günay’ın film sürecindeki yorumları ise ,birliktelik duygusunun ve iş birliği içerisindeki sıcak ortamın film çekimi boyunca aile hissi vererek, rahat bir çekim yarattığı yönünde oldu.

Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle:

Nihat Demirel, Birgül Akyar Demirel, Nisa Yılmaz, Ceyhun Baş, Alper Kemal Alp, Ceylin Söğüt ,İpek Çokgüler, Yasin Yusuf Avcı, Murat Aslan, Asiye Erdeger, Hayrettin Özdemir, Özgür Oğuz, Muhammed Ali Hacıömeroğlu, Umut Arif Şahin

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.