Şehit Eren Bülbül 21 yaşında: İyi ki varsın Eren!

Bundan 6 yıl önce Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Eren Bülbül 21 yaşında...

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017 tarihinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarıyla yaşanan sıcak temas sırasında 15 yaşında iken Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit düşen Eren Bülbül’ün doğum günü. Hain terör saldırının kurbanı olarak hayatını kaybetmeseydi Eren Bülbül bugün 21 yaşını kutluyor olacaktı.

Eren Bülbül'ün şehadetinin ardından gündem olan sosyal medya paylaşımındaki "Biri de çıkıp demiyor ki Eren yi ki varsın" ifadeleri hafızalara kazınmıştı. 

HAYATI FİLM OLDU

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de teröristlerin şehit ettiği Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan TRT Ortak Yapımı "İyi ki Varsın Eren: Kesişme" filmi Ocak 2022'de vizyonda seyirciyle buluşturuldu.

Kırım Haber Ajansı olarak şehit Türk çocuğu Eren Bülbül'ü saygı ve rahmetle anıyoruz. İyi ki varsın Eren!
 
EREN BÜLBÜL KİMDİR?

Maçkalı Ayşe ve Hasan Bülbül çiftinin çocuğu olarak 1 Ocak 2002 yılında dünyaya gelen Eren Bülbül, babasını küçük yaşta kaybetti. Eren Bülbül, ilçeye bağlı Köprüyanı Mahallesi’ndeki tek katlı evde annesi ve 12 kardeşiyle yaşamını sürdürdü.

Bülbül, eğitiminden arta kalan zamanlarda ailesinin geçimine katkıda bulunmak için gündelik bağ bahçe işlerinde çalıştı. Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017’de, bölücü terör örgütü mensuplarıyla yaşanan sıcak temas sırasında hain kurşunların hedefi oldu.

Bülbül, kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bülbül’ün naaşı, 12 Ağustos 2017’de Maçka Merkez

Camisi’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Köprüyanı Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Eren Bülbül, sosyal medyada küçük yaşında odun taşırken görüntülendiği fotoğrafı ve “Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın” paylaşımıyla hafızalara kazındı.

QHA

Eren Bülbül'ü saygı ve rahmetle anıyoruz.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.