Muş İl Jandarma Komutanlığı'nca düzenlenen "Eren Abluka Sonbahar Kış 6 Operasyonu" başladı

Muş’ta, Eren Abluka Sonbahar Kış 6 Operasyonu başladı. İçişleri Bakanlığının başlattığı operasyonda 513 personel görev alacak.

Türkiye İçişleri Bakanlığı, bölücü terör örgütü PKK’yı ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla “Eren Abluka Sonbahar Kış-6 Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Operasyonu” başlattı. Muş İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda; Jandarma Komando, Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 513 personel 38 operasyonel tim görev alıyor.

Bakanlığın açıklamasında ayrıca, “Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Sonbahar Kış Operasyonları, halkımızın desteğiyle inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ediyor.” ifadeleri yer aldı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.