Eren Abluka-22 Operasyonu’nda Uzman Jandarma Çavuş Mustafa Bozkurt şehit düştü

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Eren Abluka-22 Şehit Jandarma Yüzbaşı Mahmut Top Operasyonu’nda bir asker şehit oldu. Bakanlığın yaptığı açıklamada, Van’ın Çatak ilçesi kırsalında el yapımı patlayıcısının patlaması sonucunda şehit olan askerin yanı sıra bir askerin de yaralandığı belirtildi.

İçişleri Bakanlığı Eren Abluka-22 Operasyonu kapsamında Van’ın Çatak ilçesi kırsalında bir asker yaralandığını bir askerin ise şehit olduğunu duyurdu. Şehit olan askerin Uzman Jandarma Çavuş Mustafa Bozkurt (43) olduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanlığının yaptığı açıklamada, “Bugün saat 03.30 sıralarında, Van’ın Çatak ilçesi kırsalında başlatılan Eren Abluka-22 Şehit Jandarma Yüzbaşı Mahmut Top operasyonu kapsamında daha önce yerleştirilen el yapı patlayıcının patlaması sonucu; 1 jandarma personelimiz şehit olmuş, 1 jandarma personelimiz yaralanmıştır. Şehit olan personelimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı, yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

JANDARMA ÇAVUŞ MUSTAFA BOZKURT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Şehadete yürüyen Jandarma Çavuş Mustafa Bozkurt’un acı haberi Kayseri’deki baba ocağına ulaştı. Kayseri’nin Kocasinan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi’ndeki ailesine verildi. Evli ve 3 çocuk babası Bozkurt’un cenazesinin bugün Kayseri’de son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.