BURSA ARENA  7. Ödülünü Aldı !..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ferit Bilge Gültekin / Sanat Editörü

Bursa’da müzik ve edebiyat konularında etkin sanatsal faaliyetler gösteren “AYŞAD” Aşıklar, Yazarlar ve Şairler Derneği, geçmişte Türk Dili ve Edebiyatına hizmeti geçmiş, eserler bırakmış aşık, yazar ve şairleri anmak üzere 2 gün süren etkinlikler düzenledi.

Bu etkinliğin 23 Aralık 2017 Cumartesi günü Bursa Tarihi Ördekli Kültür Merkezinde düzenlenen "plaket ve ödül" proğramına Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hüsamettin Taşdemir ve Sanat Editörü Ferit Bilge Gültekin de gazetemizi temsilen katılmışlardır.

Bu proğramda yurt içi ve yurt dışından gelen, 40 kişi olduğu öğrenilen başarılı şair, ozan ve yazarlara “teşekkür ve tebrik plaketleri”, yine bir kısmına da "başarı ödülleri” dağıtıldı. 

BURSA ARENA Gazetesi imtiyaz sahibi Hüsamettin TAŞDEMİR de "Türk Kültürü, Sanatı ve Edebiyatına verdiği hizmetler" nedeniyle "başarı ödülü” ne layık görülmüştür.

Taşdemir’in ödülü, Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu (ASKEF) Genel Başkanı Sayın Savaş Ünal tarafından takdim edildi. 

Bu vesileyle bir konuşma yapan Taşdemir de; birtakım emperyalist komplikasyonlara rağmen 21. yüzyılın Türk Yüzyılı olduğu ve bunun engellenemeyeceğinden bahsederek; AYŞAD, BAYŞAD, BATTAM ve ASKEF Federasyonu gibi Türk sanat ve edebiyatına hizmet veren sivil toplum örgütlerinin her zaman yanlarında ve desteklerinde olacağını söyledi.

Böylece 10.10.2016 tarihinde resmi yayınına başlayan BURSA ARENA geçen bu 14 aylık kısa süre içerisinde 7. ödülüne ulaşmış oldu.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı Hüsamettin Taşdemir yaptığı açıklamada; 

"AYŞAD, BATTAM ve ASKEF Federasyonu kuruluşları tarafından layık görülen bu ödül, bir tebrik ya da teşekkür plaketi değil, bu kuruluşların birlikte her yıl dağıttıkları bir "sertifikalı başarı ödülü" dür.  Özünde BURSA ARENA Gazetemizin tüm yazar, şair, sanatçı ve diğer tüm emekçilerini temsilen adıma verilmiştir. Ben de böyle kabul ettim; yani birlikte yürüdüğüm arkadaşlarımı temsilen kabul ettim.. BURSA ARENA Ailesinin tamamına ithafen de tarafımca bu güzel sunum teslim alınmış olup, arkdaşlarımı temsilen onurla muhafaza edilecektir. Tüm BURSA ARENA AİLESİ'ni bir kez daha tebrik ediyor; bizleri böyle müstesna bir başarı ödülüne layık gören AYŞAD, BATTAM ve ASKEF Federasyonu kuruluşlarına teşekkür ediyorum.." dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.