Kıbrıs Türk Narenciye üreticileri “yok olmamak” için eyleme gidiyor!

Kıbrıs Türk Narenciye İhracatçılar Birliği’nden yapılan açıklamada, kesim ekiplerinin, kamyoncuların, plastik kasa imalatçılarının, paketleme fabrikalarının ve ihracatçıların batma aşamasında olduğu açıklandı. Birlik, “yok olmamak” için 20 Şubat’ta Güzelyurt Terminali önünde saat 10.00’da eyleme gideceklerini duyurdu.

Narenciye üreticileri, 20 Şubat Salı günü Güzelyurt Terminali önünde saat 10.00’da eylem düzenleyecek.

Kıbrıs Türk Narenciye İhracatçılar Birliği'nden “Burada afet var, adalet yok! Hükümet nerede?” başlığıyla yapılan yazılı açıklamada, ülkede üreterek tutunmaya çalışan her kesimin iflas eşiğinde olduğuna vurgu yapıldı. Birlik, kesim ekiplerinin, kamyoncuların, plastik kasa imalatçılarının, paketleme fabrikalarının ve ihracatçıların batma aşamasında olduğunu açıklayarak “yok olmamak” için eyleme gideceklerini ve destek beklediklerini duyurdu.

Kıbrıs Postası'nda yer alan Kıbrıs Türk Narenciye İhracatçılar Birliği’nden yapılan açıklama şöyle:

“Bu ülkeye üreterek tutunmaya çalışan her kesim iflasın eşiğindedir. Narenciye üretimini geleceği karanlıktır. Üreticiler, Kesim Ekipleri, Kamyoncular, Plastik Kasa İmalatçılar, Paketleme Fabrikaları ve İhracatçılar batma aşamasındadır. YOK OLUYORUZ… ÜRETİME DEVAM EDEBİLMEK İÇİN Eyleme desteğinizi bekleriz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.