Milyarder Rus milletvekili Pavel Antov şüpheli şekilde hayatını kaybetti

Rusya'nın en zengin milletvekillerinden biri olan Pavel Antov, kaldığı otelin üçüncü katından düşerek hayatını kaybetti.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişiminin ardından Rus iş adamlarının şüpheli ölümleri artmaya devam ediyor. Rusya'nın en zengin milletvekillerinden biri olan Pavel Antov'un cumartesi günü Hindistan'daki otelinin üçüncü katından düşerek öldüğü açıklandı.

Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Odisha Eyaletinin Polis Yetkilisi Vivekanand Şarma, Antov'un Salı günü ölümünün, Antov'un arkadaşı Vladimir Budanov'un kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesinin ardından geldiğini bildirdi. Şarma, Budanov'un 61 yaşında olduğunu ve kalp hastalığı geçmişi olduğunu söyledi.

Şarma, kolluk kuvvetlerinin Antov'un Rayagada semtindeki otelin üçüncü katından atlayarak intihar ettiğini düşündüğü söylerken, otopsi raporu henüz açıklanmadı. Yetkili, davanın kaza ve intiharların neden olduğu ölümleri içeren "doğal olmayan ölüm" olarak ele alındığını söyledi.

CESETLERİ YAKILACAK

Şarma, Rusya Büyükelçiliği ile irtibata geçildiğini ve her iki kişinin de cesetlerinin yakılmasına izin verildiğini bildirdi.

PAVEL ANTOV 

Pavel Antov, 2018'de Forbes'in Rusya'nın en zengin 100 memuru sıralamasında zirvede yer aldı. Forbes'a göre 2018'de geliri yaklaşık 9,97 milyar ruble idi. Antov, geçmişte Vladimir Putin'in başkanı olduğu Birleşik Rusya partisinin bir üyesiydi.

Antonov, geçen Haziran ayında WhatsApp üzerinden savaş karşıtı bir mesaj gönderdi. Bu paylaşımın talihsiz bir yanlış anlama ve teknik hata olduğunu ve durumun kaldırıldığını söyledi. Ardından Vladimir Putin'in işgal politikasını desteklediğini açıkladı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.