İsveç'te İran asıllı kadın Kur'an-ı Kerim'i ateşe verdi!

NATO üyesi olmak için çabalayan İsveç'te Türk ve İslam karşıtı provokasyonlar devam ediyor. İsveç'te bugün İran asıllı 47 yaşındaki bir kadın, başkent Stockholm'de Kur'an-ı Kerim'i ateşe verdi.

Türk ve İslam karşıtı eylemlere izin vererek tepkilerin odağı olan İsveç yine şaşırtmadı. İran asıllı 47 yaşındaki Bayrami Marjan isimli kadın, bugün İsveç polisinin koruması altında kutsal kitap Kur'an-ı Kerim'i yaktı.

İranlı provokatör Marjan, başkent Stockholm'de tüm dinlerin yok edilmesi gerektiğini savunarak; kutsal kitabı mangal üzerinde ateşe verdi. İsveç polisinin izin verdiği provokasyon sosyal medyada tepki topladı. 

İSVEÇ, NATO ÜYESİ OLABİLECEK Mİ?

İsveç, 31 NATO üyesi ülkeden onay aldıktan sonra üyelik sürecini tamamlayabilecek. 11 Temmuz 2023'te Türkiye'nin onayını alan İsveç yönetimi, ülke içindeki provokasyonlara izin vermeye devam ediyor. NATO üyeliği hususunda, henüz Türkiye Büyük Millet Meclisinde herhangi bir oylama yapılmadı. 

Öte yandan, Macaristan Parlamentosunda milletvekili sayısının yetersizliğinden dolayı İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin oylama ertelendi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.