Dünya Değişim Akademisi'nin 138. Merkezi Kadıköy'de açıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünyanın her ülkesinde temsilcileri olan Dünya Değişim Akademisi, 138. merkezini Kadıköy’de açtı. 

“Şimdi değişim zamanı!” sloganı ile Türkiye’den yurtdışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini tüm merkezlerinde aynı itina ve titizlikle uygulayan kuruluşun tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Kadıköy’de de hizmet verecek!

Kendini değiştir dünyan değişsin, dünyanı değiştir dünya değişsin!” diyen Değişim Uzmanları, herkesi Değişim Sanatı çalışmalarına davet ediyor. Değişime olan direncinizi kırın, değişime kucak açın ve hayallerinizi gerçekleştirin mesajını verirken de şu konuya dikkat çekiyorlar: "...Her insan hayatı boyunca belirli alışkanlıklar edinir. Değişim ise bu alışkanlıkların geride bırakılması demektir. Fakat kişi alışkanlıklarından vazgeçememektedir. İşte alışkanlıklardan vazgeçmenin zorluğu yüzünden birey değişime direnir....”   

Kadıköy’de uygulanacak Değişim Sanatı çalışmalarında temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi, artık Kadıköy’de de pratik ve teorik sunumları; bilgili, deneyimli, motivasyon dolu Değişim Uzmanları ile hizmet verecek. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu yarınlara adım atabilirsiniz.”

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.