Dünya Değişim Akademisi 107. Merkezini Arjantin - Cordoba'da açtı..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünyanın her ülkesinde temsilcileri olan Dünya Değişim Akademisi 107. merkezini Arjantin-Cordoba’da açtı.

“Şimdi değişim zamanı!” diyerek kısa zamanda yurt dışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlikle uygulayan kurumun tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Cordoba’da da hizmet veriyor.

Değişim bir maceradır, tadı damağınızda kalır diyen motivasyon dolu, deneyimli ve Dünya Değişim Akademisi Uzmanlığını Türkiye’de alan Değişim Uzmanları, Arjantin-Cordoba’da da herkesi kendini keşfe ve değişime davet ediyor. Değişimi kucaklayın diyen Uzman’lardan güzel bir mesaj var: Sen dünyanın bir parçası olduğun için kendini değiştirince dünyayı da değiştirmiş olursun. Dünyayı değiştirmenin anahtarı budur! Herkes kendini değiştirmeye başlasın – dünya

değişmeye başlayacaktır... Akif Manaf - Ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olan Dünya Değişim Akademisi, bilgi, deneyim ve güven bulacağınız Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Arjantin Cordoba’da da değişime kucak açan dinamik bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Dünya Değişim Akademisi / Arjantin - CORDOBA

info@dunyadegisimakademisi.com

http://www.dunyadegisimakademisi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.