1. Türkiye Paramotor Slalom Yarışması Bursa'da

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Türkiye Paramotor Slalom Yarışması, 26-28 Nisan 2019 tarihleri arasında Yunuseli Havaalanı’nda yapılacak.

Bursa’nın sahip olduğu, tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri en iyi şekilde değerlendirip, kentin turizm gelirlerinin artmasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın ulusal ve uluslararası alanda tanıtımına katkı sağlayacak önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Türkiye Hava Sporları Federasyonu işbirliğinde düzenlenen 1. Türkiye Paramotor Slalom Yarışması 26-28 Nisan 2019 tarihlerinde Yunuseli Havaalanı’nda yapılacak. Etkinlik sayesinde Bursa’nın hava sporları için de alternatif bir destinasyon olduğu, doğal ve teknik altyapısıyla bu alanda da önemli bir cazibe merkezi olacağı gözler önüne serilecek. Türkiye’nin farklı illerinden gelen 25 sporcunun birincilik için yarışacağı etkinlikte, vatandaşlar da görsel bir şölene tanıklık edecek. 26 Nisan’da seyirciye kapalı antrenman uçuşları ile başlayacak etkinlik, Cumartesi ve Pazar günü ise hem yarışlar hem de gösteri uçuşları ile halka açık olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.