Bütün düşünceler zihin ürünüdür. Duygular ve davranışlar da zihnin işleyişine bağlıdır. Çünkü zihin olmasa kişi duygularını ifade edemez ve davranışlarda bulunamaz.

Mantık ve hafıza da zihin sayesinde oluşan işlevlerdir.

Zihin bir enerji alanıdır. Telepati yeteneği gelişmiş biri yakındaki birinin zihin içeriğini okuyabilir.

Klasik zihin felsefesi “düşünüyorum o halde varım” sözünü savunur. Oysa var olmak için düşünmek değil, düşünmemek gerekir.

Bir insan düşündüğü zaman dünyevi yaşamda bocalama devam eder. Düşünmediğinde ise varoluşsal alana adım atarak var olmaya başlar. Bunu ancak zihnin ötesine geçerek yapabiliriz.

Bugüne kadar birçok kişi zihnini kontrol etmeye çalışmıştır. Fakat zihni kontrol etme çabaları zihinsel bölünmeye sebep olur.

Zihni kontrol etmek yerine değişim teknikleri uygulanırsa zihin eğitilebilir. Bir kelebek güç kullanılarak yakalanamaz. Zeki insan, zihne karşı güç kullanmaz, doğru odaklanma sanatı uygulayarak zihni tek odaklı ve güçlü yapar.

Zihin güçlenince belirli yetenekler de gelişmeye başlar. Değişim teknikleri uygulanarak zihinsel sessizliğe erişerek zihinsel akışa tarafsızca tanıklık etmeyi öğrenebiliriz. Sessizliğe ulaşmış zihin güçlenerek potansiyelleri uyanmaya başlar.

Zihinsel güç geliştiğinde birey artık zihnini istediği zaman çalıştırır, ihtiyacı olmadığında da onu devre dışı bırakabilir. Böylece zihinsel enerji boşa harcanmaz, zihnin daha da güçlenmesi için kullanılabilir.

Zihnini dinleyen kişi hiçbir zaman tatmin ve mutlu olamaz. Zihin sürekli gevezelik yapar ve susmazsa kişi tatminsizlikten kurtulamaz. Çünkü susmayan zihin sürekli taleplerde bulunur. Eğer birey talebi yerine getirirse zihin hemen yeni taleplerde bulunur.

Oysa zihin susunca tatminlik duygusu ortaya çıkar. Birey huzuru bulsa bile zihin hep daha fazlasını isteyerek huzursuzluğa neden olur. Çünkü zihin ulaştığı her şeyin daha fazlasını ister.

Peki, çözüm nedir? Çözüm değişim sanatı uygulayarak zihni sessizliğe ulaştırmaktır.

Birey Dünya Değişim Akademisi’nde sunulan “Zihni Sessizliğe Ulaştırma Sanatı” değişim programını uygulayarak zihnini sessizleştirebilir. Zihnin sessizliği sıra dışı bir deneyimdir.

Zihinsel sessizlik sayesinde birey mutlak huzuru, sükûneti ve saadeti deneyimleyebilir.

Değişim programları bir ayda 8 seans uygulanarak tamamlanıyor. Somutlaşmış zihin olan bedeni çalıştırma teknikleri, aydınlatıcı tema, nefes teknikleri ve gevşeme çalışmalarından oluşan program sayesinde hızlı ve etkili bir değişim yaşanması sağlanıyor.

Kendimizi değiştirelim, dünyamız değişsin, dünyamızı değiştirelim dünya değişsin!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melike Görkmen 1 yıl önce

Zihinsel sessizlik.... .... ....Sonsuzluk.......

Avatar
Nunsal 1 yıl önce

..........

Avatar
Nesli 1 yıl önce

Cok aydinlatici
Cok tesekkurler

Avatar
Ercüment 1 yıl önce

Müthiş...

Avatar
Ercüment 1 yıl önce

Harika.. Çok teşekkürler..