Yaşam masumiyet dolu gözlerden izlenmeye başlanınca birey her an şaşkınlık içinde kalır. Çünkü varoluşta her an gizem doludur ve kelimelerle ifade edilemez.

Varoluşta hiçbir şey çıkar için yapılmaz, buna dünyevi çıkarcı bakış açısından bakıldığında varoluş anlamsız gelebilir insana. İnsan varoluşta taraf olma hali bulamaz, lehine veya aleyhine değildir olanlar, çünkü varoluş tarafsızdır. Yağmur her yere yağar. Güneş her yerde aynı şekilde parlar. Ağaçlar herkese meyvelerini sunar, karşılık beklemeden; kuşlar herkese şarkılarını söyler, çiçekler en güzel renkleriyle ve kokularıyla sarhoş eder, rengârenk kelebekler kanatlarındaki müthiş güzel desen ve renklerle hayran bırakırlar, rengârenk süslü yüzgeçleriyle balıkların süzülüşüne bakmaya doyulmaz ve daha pek çok örnekler verebiliriz.

Şaşkınlık içinde, sanki ilk kez görüyormuş gibi varoluşun sunduklarını izlemeyi unutmamışsak, saf masumiyet içindeki çocuklar gibi bakabiliriz varoluşa ve gizem bizi yakalayıp içine alır.

Benzer şekilde saf masumiyet de taraf tutmaz aynı varoluş gibi.

Saf masumiyet içinde olan birey varoluşla aşk yaşar ve onunla dans eder. Çünkü varoluş eğlence, kutlama ile doludur.

Peki, bu saf masumiyete nasıl erişebiliriz?

Eğer bir insan tekâmül ediyorsa uyanık ve farkında olarak masumiyetini geri kazanmaya başlar. Masumiyet kazanıldığı zaman kişi varoluşsal şiir, müzik, dans, kahkaha, sevgi, sezgi, zekâ ve masumiyeti her yerde görebilir.

Bu konuda “Sırrı Algılama Sanatı” Değişim Programı önerilebilir.

Dünya Değişim Akademisinde uygulanan değişim teknikleri çok güçlü etkiye sahiptir. Değişim ve dönüşüm için her konuda değişim programları mevcuttur. 8 seanstan oluşan program bir ayda tamamlanıyor.

Kendini değiştir dünyan değişsin, dünyanı değiştir dünya değişsin!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercüment 1 yıl önce

Harika bir yazı..