Aslında herkes yaratıcılık yeteneğine sahiptir. Çünkü, yaratıcılık içimizden gelen bir özelliktir. Yaratıcılığımız uyanınca her eylemimizde yaratıcı oluruz. Her insan yaratıcılık yeteneğine sahiptir, fakat, farkındalık düştüğünde yaratıcılık kaybolur, bastırılır.

Genelde yoğun koşturmacalı, otomatik, farkındalıksız bir hayat yaşayan insanda yaratıcılık ortaya çıkamaz.

Yaratıcı insan yenilikçi olur, anda yaşar ve etrafta olup bitenin her an farkında olur. Yaratıcı olmak demek sıradışı bir algıya sahip olmak demektir. Rutin bir hayat süren insanda bu durum mümkün olamaz, o yüzden hayat rutininin dışına çıkmak gerekiyor. Yaratıcılık için gerekli olan bireysellik kazanılmalı ve toplum psikolojisinden farklılaşmalıdır. Öncelikle farkındalığın yükselmesi gerekiyor. Geçmişte yaşadığın anılardan uzaklaşmak, özgürleşmek de yaratıcılığı artıran bir unsur.

Dünya Değişim Akademisi’nde verilen “Yaratıcılık Sanatı” değişim programı yaratıcılığını artırmak isteyenler için harika bir fırsat!

https://www.dunyadegisimakademisi.com/

8 Seanstan oluşan 45 dakikalık proğramlarda öncelikle konu ile ilgili bilgilendirme yapılıyor; her seansın konusu farklı bu arada. Daha sonra nefes ile eş zamanlı beden hareketlerinden oluşan pratik uygulama yapılıyor. Bütün seanslar tamamlandığında kendinizle ilgili farkındalığınız yükseliyor, yaratıcılık potansiyelinizi keşfediyorsunuz. Yaratıcı edimlerle dolu, coşkulu yeni bir hayata merhaba diyorsunuz.

Yaratıcılığın ne olduğunu, yaratıcılık yeteneğinizi uyandırarak geliştirmeyi istiyorsanız bu değişim programı tam size göre!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.