Dünya Değişim Akademisi birçok konuda Değişim Programı sunuyor. Her değişim çalışması ayrı bir serüven, kendi içinde bir deneyim, şimdi ne göreceğim bakalım diye heyecanlı bir macera sanki! Değişim süreci başlayınca artık eski bireyden eser kalmıyor. Tamamen farklı biri, farklı bir duruş sergileniyor kimsenin öngöremediği. Bu hemen de olabiliyor veya yavaş bir süreç de olabiliyor kişinin fark edemediği, fark edemediği için değişmediğini sanabiliyor ama değişim süreci içerde işlemeye devam ediyor. Çevresi tarafından ona ne kadar değişmişsin gibi sözler gelebiliyor örneğin.

Değişim direnci, eskiye tutunmak bir engel değişimde. Eski bildiğimiz şey, bilinmeyene doğru ilerlemek ise cesaret isteyen bir iş. Cesurca bilineni bırakıp bilinmeyene adım atmak hiç de kolay değil. Ama gideceğin yerin çok umut verici bir yer olduğundan emin olunca bu iş kolaylaşıyor. Umut cesaret veriyor yani. Eminsin, daha iyi olacaksın bulunduğun durumdan. Bunu düşünerek bir adım atıyorsun sonra bir adım daha, bakıyorsun zor değilmiş, hadi o zaman devam diyorsun. Kazandıklarını görünce şunu da deneyim bunu da diye cesaretin artıyor. Bir Değişim Programından ötekine doğru cesaretle ilerliyorsun. Kendini biraz daha keşfediyorsun…

“Yalnızlıktan Özgürleşme Sanatı” Değişim Programı kendisini yalnız hissedenler için sunulan bir yöntem bilim, bir çözüm!

Yalnızlık doğal olan bir durumdur aslında. İnsan bazen kalabalıkta sosyalleşmek, bazen de yalnız kalmak ister doğası gereği. Fakat bazı bireyler kalabalık içinde de kendisini yalnız hisseder. Bu durum normal değildir. Hayat çekilmez bir hale gelebilir, böyle devam ederse. İşte bunu Değişim teknikleriyle çözmek mümkün. Dünya Değişim Akademisi’nde bu tekniklerin etkileri için bakın ne söylenmiş:

Yalnızlıktan Özgürleşme programı ile yalnızlık duygusu artık sizi rahatsız etmeyecek, aksine yaşama kısa bir mola vermek, dinlenmeye çekilmek, kendinizle baş başa kalmak ve yeniden enerji ile dolmak için sığındığınız huzurlu ve tatmin edici bir duyguya dönüşecek.”

Bu Değişim Programının amacı bireyin yalnızlığın ne olduğunu anlaması, nedenlerini fark etmesi, yalnızlığın insan kattığı zenginliği görmesi, yalnızlık ile yalnızlık duygusu arasındaki ayrımı fark etmesi ve bu duyguyu dönüştürmektir.

Yalnızlık duygusunu dönüştürünce artık bu duygudan kaçmanıza gerek kalmayacak, yalnızlıktan keyif almaya başlayacaksınız.

Değişim Başlasın Haydi!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercüment 2 yıl önce

Çok güzel .. Teşekkürler...

Avatar
Zeynep Erdoğan 2 yıl önce

Harika tşk

Avatar
Nunsal 2 yıl önce

Teşekkürler