KİAMP-Koordinatörlüğü Ekibi “MUSİAD Vizyone 23” Forumuna katıldı

KİAMP-Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu T.C Genel Koordinatörlüğü heyeti “MUSİAD Vizyone 23” Bizin Gücü Forumuna katıldı.

KİAMP-T.C Genel Koordinatörlüğü adından fahri üye İstihbarat ve Psk Harp Uzmanı Dr Erdal ALACA ve Genel Koordinatör Dr. Elvin ABDURAHMANLI kurumu temsilen “MUSİAD Vizyone 23” Bizin Gücü Forumunda gençlerin gelecek vizyonu ile ilgili BİZ GÜCÜ haber portalına röportaj vermiştir.

Röportajda Dr Elvin Abdurahmanlı, "MUSİAD Vizyone 23” Bizin Gücü Forumunun Türkiye ve Türk gençleri için öneminden bahsederken TDT- Türk Devletleri Teşkilatına üye devletlerde de bu gibi vizyoner ve teknoloji odaklı forumların yapılması gerektiğini ifade etti. Ayrıca gençlerin Türk Devletlerinin gerek kültürünü, gereksede sosya kültürel yaşamını görmesi açısından eğitimde değişim programlarına üstünlük verilmesinin daha doğru ve ileriye dönük bir yatırım olduğunu, nitekim eğitimde böyle değişim programlarının çoğaltılmasıyla gençlerin de kültürel açıdan zengin bir dünya görüşü olacağını belirtti.

Dr. Abdurahmanlı, gençlerin geleceğimiz olduğunu ve 8 devletin tek diaspora çatısı altında birleşmesi gerektiğini vurguladı.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.