Azerbaycan Karabağ'dan acı haber: Ermeni çetelere operasyonda 192 Şehit verildi

Azerbaycan Karabağ bölgesinde yuvalanmış Ermeni Çetelerin terörist saldırılarına karşı yapılan operasyon nedeniyle çıkan çatışmalarda 192 Azerbaycan Askeri Şehit oldu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, 23 saat 43 dakika süren çatışmalar sonunda Ermeni çeteler teslim olmuşlar ancak Azerbaycan Ordusu da 192 Şehit vermiştir.

Ermeni çetelerinin sözde başkanı ve Hocalı katliamının katillerinden olan Ermeni Vitali BALASYAN da operasyon sonucunda yakalanarak gözaltına alınmıştır.

KİAMP- Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu T.C. Genel Koordinatörü Dr. Elvin ABDURAHMANLI yaptığı açıklamada; "Ermeni terör çetelerinin temizlenmesi çatışmalarında hayatını kaybeden Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Aile yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz" şeklinde taziyede bulundu.

bursaarena.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.