İYİ Parti lideri Meral Akşener taburcu oldu: 'Bu süreçte biraz yoruldu, istirahat edecek'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geceyi "hafif bir çarpıntı şikayetiyle" kaldırıldığı Ankara Güven Hastanesi'nde geçirdi. Akşener bu sabah taburcu oldu.

Hastaneden yapılan açıklamada, yapılan tetkiklerinde herhangi bir sorunun tespit edilmediği belirtildi. 

Akşener, açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı. 

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada "Türkiye'nin çok ağır sorunları var. Başkanımızın sorumluluğu, ülkesine olan sevdası büyük. Karış karış ülkemizi gezen cesur insan bu süreçte biraz yoruldu, istirahat edecek" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez de, "Türkiye tarihi bir dönemeçten geçiyor. Sayın genel başkanımızın sırtında çok ama çok ağır sorumluluklar var. Kamuoyunun bildiği ve bilmediği çok zor ve stresli bir dönemden geçiyor" diye konuştu.

Çömez sözlerini şöyle sürdürdü:

"Onun için geçtiğimiz günlerde çok ağır bir tempoda çalıştı. Hem yoğun bir stres hem de yoğun bir çalışma temposu neticesinde kalbinde bir ritim bozukluğu söz konusu oldu. Şükür şu anda her şey yolunda, tetkikler olumlu. Ancak bir süre istirahat etmesi gerekiyor.”

Akşener dün parti merkezindeki bir toplantı sırasında şikayetini dile getirmişti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Akşener'i arayıp geçmiş olsun dileklerini iletti.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da Akşener için Twitter hesaplarından "geçmiş olsun" mesajı paylaştı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Güven Hastanesi’ne gitti.

Kemal Kılıçdaroğlu Güven Hastanesi'ne gitti

KAYNAK,DHA

Kemal Kılıçdaroğlu Güven Hastanesi'ne gitti

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Kılıçdaroğlu, İYİ Parti yetkilileriyle görüştüğünü ve hekimlerden bilgi aldığını belirterek, "Çok şükür şimdilik sorun yok, dinlenmede" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Twitter hesabından bir geçmiş olsun mesajı yayımladı, "Acil şifalar diliyorum” dedi.

BBC

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.