IŞİD'e para gönderen 4 Suriyeli yakalandı. 3'ü serbest bırakıldı

Muğla’nın Seydikemer ve Ortaca ilçelerinde IŞİD terör örgütüne doğrudan veya dolaylı olarak para gönderen 4 Suriyeliden birisi tutuklandı, 3’ü adli kontrolle serbest bırakıldı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu IŞİD terör örgütüne doğrudan veya dolaylı olarak olarak para gönderen şahıslar hakkında Muğla İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Seydikemer, Dalaman ve Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince eş zamanlı ve müşterek operasyon düzenlendi.

Yeniçağ'ın haberine göre, yapılan operasyonda, A.A, H.B., M.E.H. (Suriye uyruklu) ve H.A.A. (Suriye uyruklu) şahıslar ile birlikte 5 cep telefonu, dizüstü bilgisayar, 3 bin 900 dolar ve çok sayıda havale bilgilerinin yazıllı olduğu defter ele geçirildi. Adli işlemleri tamamlanan şüpheli şahıslardan H.A.A.(Suriye uyruklu) tutuklanarak cezaevine sevk edilirken diğer şahıslar A.A, H.B.ve M.E.H. (Suriye uyruklu) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.