Em Hv İstihb Albayı GÖKTAŞ; "Fırat Kalkanı bitmiştir. Fırat Balyozu Harekatı başlasın !.."

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Köşe yazarımız Em Hv İstihb Albayı Ziya İlker GÖKTAŞ;
"Fırat Kalkanı Harekatı bitirilip Fırat Balyozu Harekatı" na başlamalıyız.." dedi.

Bu haftaki makalesinde Türkiye'nin ortadoğu'daki harekat stratejisini irdeleyen GÖKTAŞ;

"El-Bab’da şiddetli çatışmaların yaşanmasının nedeni stratejik konumundan kaynaklanıyor. Eğer burası Türkiye’nin desteklediği ÖSO’nun eline geçerse, IŞİD Suriye’nin doğusuna sıkışmış bir örgüt konumuna düşecek ve PYD için ise Afrin’le birleşerek Kuzey Suriye’de toprak bütünlüğüne sahip bir devlet kurma hayali sona erecek.."  dedi.


Yazısının bir bölümünde ;
"Görüntüler doğruysa, bu gün internete düşen bazı bilgiler ve fotoğraflar adeta çıldırmama neden oldu. Bu anlamsız savaştaki kayıplarımıza üzülürken, IŞİD esir ettiği iki Mehmetçiğimizi yakarak şehit ettiği görüntüleri internette yayınladı.   Fırat Kalkanı Harekâtı, ÖSO ve Türkmen Tugaylarıyla sürdürülemez. Kimse benim Mehmetçiğimi, evladımı yakamaz !.."

Şeklinde üzüntü ve  tepkilerini dile getiren GÖKTAŞ; "Türkiye, Fırat Kalkanı harekatını sona erdirip; “Fırat Balyozu Harekatı”na başlamalı ve İslam Dünyası’nın yüzkarası bu "emperyalist taşeronu"  çapulculara gereken dersi vermelidir.."  Şeklinde ilgililere  önemli tavsiyelerde bulundu..  


ZİYA İLKER GÖKTAŞ'IN BU YAZISININ TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN;
AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ..  


OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>http://www.bursaarena.com.tr/firat-kalkani-bitmistir-firat-balyozu-harekati-baslasin-makale,388.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.