Canan Kaftancıoğlu Eski İşine Döndü

CHP İstanbul eski İl Başkanı Canan Kaftancoğlu, eski işi olan hekimliğe geri döndü. Kaftancıoğlu kurucularından olduğu tıp merkezinde yöneticilik yapıyor ve zamanının çoğunu tıp merkezinde geçiriyor.

Dr. Canan Kaftancıoğlu, görevini 8 Ekim 2023 günü yapılan CHP İstanbul İl Başkanlığı Kongresi’ni kazanan Özgür Çelik’e devretti.

Patronlar Dünyası'ndan Ali Kemal Erdem'in haberine göre Kaftancıoğlu, siyasetten ayrıldıktan sonra zamanının çoğunu kurucu ortağı olduğu tıp merkezinde geçirmeye başladı.

8cc60700-efe9-11ed-93c3-e3e67a1a4a7a.jpg

İstanbul’da Bağcılar ilçesi Yüzyıl Semti’nde bulunan Özel Işık Tıp Merkezi’nde yönetici Kaftancıoğlu ilik yapan Kaftancıoğlu, tıbbi müdahalelere katılmıyor.

Kaftancıoğlu’nun tıp merkezini zorunlu görev nedeniyle Sivas Suşehri Devlet Hastanesi’nde görevli olduğu dönemde birlikte görev yaptıkları arkadaşlarıyla açtığı biliniyor.

Kaftancıoğlu’nun çocuk doktoru olan eşi Ali Naki Kaftancıoğlu da aynı hastanede görev yapıyor, muayene amaçlı hasta kabul ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.