Ağrı ve Iğdır'da Eren Abluka Sonbahar Kış 12 Operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığı, Ağrı ve Iğdır’da bin 17 personelin katılımıyla “Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dursun Pampal Operasyonu”nu başlattı.

İçişleri Bakanlığından bugün yapılan açıklamaya göre bölücü terör örgütü PKK’yı ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barınan teröristleri etkisiz hale getirmek için “Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dursun Pampal Operasyonu” başlatıldı. Bakanlığın açıklamasında, söz konusu operasyonun Ağrı-Doğubayazıt-Büyük Ağrı Dağı ve Iğdır-Aralık-Küçük Ağrı Dağı bölgelerini kapsadığı belirtildi.

Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde düzenlenen operasyonda, jandarma özel operasyon (JOPER), jandarma özel harekat (JÖH), jandarma komando ve güvenlik korucu timlerinden oluşan bin 17 personel ile 58 operasyonel tim görev alacak.

Eren Abluka Sonbahar-Kış operasyonlarının yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütüldüğü vurgulanan açıklamada, çalışmaların vatandaşın desteğiyle inançlı ve kararlı şekilde başarıyla devam ettiğinin altı çizildi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.