ABD Büyükelçiliği'nden vatandaşlarına CHP'nin İstanbul mitingi için ilginç uyarı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

ABD Büyükelçiliği, Türkiye'deki vatandaşlarını uyardı: Geçmiş protestolarda tazyikli su, göz yaşartıcı gaz ve öldürücü olmayan mermiler kullanıldı. CHP mitinginde de benzer önlemler alınabilir.

CHP Bursa'dan İstanbul'a alınan e 21 Mayıs Cumartesi Maltepe'de yapılacak olan miting için hazırlıkların sürdürürken, ABD Büyükelçiliği Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını bu konuda uyardı. 

ABD’nin Büyükelçiliği'nin internet sitesinde yayınlanan uyarı metninde şu ifadeler yar aldı: "21 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Maltepe'de CHP'nin miting düzenlemesi planlanıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü önlem aldı. Geçmiş protestolarda tazyikli su, göz yaşartıcı gaz ve öldürücü olmayan mermiler kullanıldı. Bu mitingde de benzer önlemlerin alınması kuvvetle muhtemeldir. Öngörülemez olabileceği ve şiddete dönüşebileceği için gösterilerden ve protestolardan kaçının." 

DUVAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.