Sahip olma dürtüsü nereden kaynaklanıyor?

Masumiyet kaybından.

Masumiyet içinde olan bebekler hiçbir şeye sahip olmayı istemezler, ne olduğunu bile bilmezler.

Ama bebek büyüdükçe yetişkinlerden sahip olmanın ne olduğunu öğrenmeye başlar. Küçük çocuk masumiyetini ne kadar kaybetmişse o kadar çok şeye sahip olmak ister. Kısacası masumiyetin kaybı başka şeylere sahip olmaya çalışarak telafi edilmeye çalışılır.

Maalesef bu çaba hiçbir işe yaramaz, insan dünyadaki bütün zenginliğe sahip olsa bile kaybettiği masumiyeti telafi edemez. Tam tersi sahip olduğu şeyler insanın acı çekmesine neden olabilir.

Bu nasıl olur? Çünkü insan masumiyetten yoksun olunca olmadığı şey olmaya çalışır. Rol yapmak, yalan söylemek, politik olmak gerekiyor ki sahip olmak istediği şeylere sahip olabilsin kişi... Yoksa acı çekecektir.

Yani insan bir şeylere sahip olsa da acı çeker, olmasa da acı çeker. Oysa masumiyet içinde olmak coşturucu bir durumdur ve bunun için yaşamaya değer. Acı çekmekten masumiyete sıçrama yapmak değişim teknikleriyle mümkün!

Masumiyetimizi geri kazanmak ve coşku dolu bir hayat yaşamak için Dünya Değişim Akademisi’nin sunduğu Değişim teknikleri çok etkili.

Değişim programları 1 ayda 8 seans olarak uygulanıyor.

Her bir seansı 45 dakika olan teknikler, nefes ile başlıyor sonrasında beden hareketleri ile devam ediyor, gevşeme aşamasıyla bitiyor.

Coşkulu Olma Sanatı, Anda Kalma Sanatı, Tekâmül Sanatı, Acı yönetimi vb. gibi birçok Değişim Programı var bize yardımcı olabilecek.

Kendimizi değiştirelim dünya değişsin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.