Azerbaycanlı doktorlar Kahramanmaraş'ta depremzedeleri tedavi ediyor

Azerbaycan ordusu askeri doktorları, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleriyle birlikte Kahramanmaraş'ta depremzedelerin yaralarını sarıyor.

depremlerin ardından yaşanan binlerce can kaybı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Türk dünyası devletlerinden gelen depremzedelere yönelik destekler doğrultusunda yoğun kurtarma çabaları devam ediyor.

AZERBAYCAN ORDUSU ASKERİ DOKTORLARI DEPREMZEDELERİ TEDAVİ EDİYOR

Türkiye'yi yasa boğan söz konusu depremlerin ardından en çok destek olan devletlerden Azerbaycan, 200'ün üzerinde doğal afet ekibi gönderdi. Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in talimatıyla gönderilen Azerbaycan ordusunda görev yapan askeri doktorlar enkazdan kurtarılan depremzedeleri tedaviye başladı. Kahramanmaraş'ta tedavi çalışmaları yapan Azerbaycan ordusu askeri doktorları, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile büyükten küçüğe afetzedelerin yarasını sarıyor. 

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.