Her bireyde içten gelen bir güç vardır, herkes bu güce sahiptir. Gücün ortaya çıkması bireyin onu tezahür ettirmesine bağlıdır. Güç herkeste olan özden gelen bir özellik yani. Ama bazı kişilerde güç ortaya çıkmaz, yani kişi güçsüz görünür. Bunun nedeni nedir acaba, madem herkeste olan bir içsel güç varsa? Bunun nedeni gücün suiistimal edilmesidir. Güç eğer kötüye kullanılırsa gittikçe azalır ve birey güçsüz hisseder.

Güç pozitif ya da negatif değildir, sadece bireyin seçimlerine göre pozitif ya da negatif yönde kullanılabilir. Gücü pozitif yönde kullanan bireylerin gücü daha da artar, negatif yönde kullananların ise gücü azalır ve bireyin çökmesine, yozlaşmasına neden olur. Bir bireye çok fazla güç verildiğinde eğer pozitif yönde kullanmazsa o gücü, hızla yozlaşacaktır, geri dönüşü olmayan bir çöküşe doğru gidecektir.

Dünya Değişim Akademisi’nde sunulan değişim programlarından “Güçlü Olma Sanatı” çalışması ile birey içsel gücünü keşfeder ve onu yapıcı bir şekilde kullanmayı öğrenir.

Bu Değişim Programının amacı; Gerçek gücün ne olduğunu anlamak ve içsel gücü keşfetmek, sonrasında da içsel ve bireysel gücü yapıcı, pozitif yönde kullanmaktır.

Değişim Programı 8 çalışmadan oluşuyor ve bir ayda tamamlanıyor. Sekiz çalışmadan oluşan program tamamlandığı zaman kendinizde geliştirecekleriniz; özünüzden gelen ve sizde var olan gücünüzü fark edeceksiniz, içsel gücünüzü tezahür ettirmeyi ve artırmayı öğreneceksiniz, içsel gücün gücünü fark edeceksiniz, içsel gücünü uyandıran ve yapıcı olarak kullanan bireyin toplum üzerinde nasıl büyük bir değişim yaratabileceğini göreceksiniz.

Gerçek gücünüzü keşfetmek için harika bir değişim programı. Herkese bir gün bu çalışmayı uygulayarak kendi gücünü keşfetmeyi dilerim.

Hepimiz değişim, değişim hepimiz için!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.