Ölüm olmayan bir şeydir aslında… Varoluşta yok oluş yoktur çünkü!

Einstein’ın dediği gibi e=mc2, yani madde yok olmaz sadece başka bir hale dönüşür. Nasıl ki denizlerdeki su ısınıp buhar olarak yükseliyor bulutlar oluşuyor sonra yağmur olarak iniyor derelere oradan da tekrar denizlere akıyor. Bu dönüşüm gibi aynen.

Ölümün ne olduğunu merak ediyorsunuz o zaman değil mi?

Ölüm bedenin ölmesidir aslında. Canlı varlık ölmüyor. Ama canlı varlık kendini bedenle özdeşleştirince öleceğini ve yok olacağını sanıyor. Bu yüzden de ölümden korkuyor. Bu, ölüm hakkındaki bilgisizlikten kaynaklanmaktadır.

Hâlbuki ölüm bir başlangıçtır. Bu yüzden de kutlanmalıdır. Ölüm kutlanmalı ve bedeni terk eden varlık neşeyle uğurlanmalıdır ki yolu açık olsun ve manevi alemde yeni, güzel bir başlangıç yapabilsin.

Dünya Değişim Akademisi “Ölümü Aşma Sanatı” Değişim Programı size bu konuda tamamen bilimsel yöntemler sunuyor. Değişim uygulamalarıyla ölüm hakkında daha bilgili olacaksınız ve yaşamın tamamlayıcısı olan ölümü kabullenebilecek, kutlayabileceksiniz. Bu Değişim Programında öncelikle ölüm olgusunun ne olduğunu kavrayacak sonra ölümün yaşamın içindeki yerini göreceksiniz. Böylece ölümsüzlüğün ne olduğunu kavrayacaksınız.

Bu da bütün korkuların kökü olan ölüm korkusundan özgürleşmenizi sağlayacak aslında ki bunun gerçekleşmesi müthiş bir özgürleşme ve hayatı doyasıya yaşamayı getirecek beraberinde…

Dünya Değişim Akademisi’nde verilen bilgiye göre bu programdan kazanacaklarınızdan biri de şöyle:

Evrendeki yaşamın devam edebilmesi için ölümün olduğunu ve bunun sadece oyunun bir parçası olduğunu anlayacaksınız

Evet, aslında bir illüzyondan ibaret bu evrende her şey bir oyun ve ölüm de bu oyunun bir parçası gerçekten.

Bu anlayışı kazanmak büyük bir değişime neden olacak.

Değişim Hepimiz için, hepimiz değişim için!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep Erdoğan 2 yıl önce

Harika tsk

Avatar
Ercüment 2 yıl önce

Harika Teşekkürler..

Avatar
Nunsal 2 yıl önce

Teşekkürler