Motivasyon son zamanlarda herkesin ihtiyacı olan önemli bir olgu.

Kişi sevdiği işi yaparsa mutlu ve coşkulu hisseder. Böylece hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlerken motivasyonu daha da artar.

Motivasyonun kaynağı nedir o halde?

Motivasyonun kaynağı içsel veya dışsal olabilir. Dışardan gelen etkilerle motive olabilir insan ve bir takım hedeflerini gerçekleştirmeyi çok isteyerek motive olabilir. Bu tür motivasyon dışarıda olan belirli amaçlara, hedeflere bağlıdır. Amaç gerçekleştirilince motivasyon da biter.

İçsel olarak motivasyonu olan birey ise kendisini dışardaki koşullardan bağımsız olarak sürekli coşkulu ve mutlu hisseder, kaynağı içsel olan motivasyon hiç bitmez ve birey hayatının her alanında mutlu, başarılı olur.

Dünya Değişim Akademisi motivasyonu düşmüş, değişim isteyen insanlar için “Motivasyon Sanatı” Değişim programını öneriyor. Motivasyonun ne olduğu, içsel ve dışsal motivasyon kaynakları, yaşamsal motivasyonun nasıl ortaya çıkarılacağı inceleniyor ve bu konular aydınlatılıyor.

Program bir ayda tamamlanan 8 seanstan oluşmaktadır. Her seansta, motivasyon hakkında farkındalığı geliştirmek için teorik bilgilendirme ve ardından pratik uygulama yapılmaktadır.

Beden zihin bir bütündür ve bedensel çalışmalar, bedenin soyut hali olan zihinde etkili ve hızlı bir değişime neden olmaktadır.

Programın sonunda kendi kişisel motivasyon kaynaklarınızı fark edebileceksiniz, içsel motivasyonunuzu sürekli yüksek tutmayı başarabileceksiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.