Güne Kahkaha ile başlamak ve kahkaha ile bitirmek çok iyi başlangıç ve sonlangıçtır. Çevredekiler bunu eleştirse de mutlaka deneyin, çok iyi hissedeceksiniz. Çevredeki mutsuz insanlar bundan rahatsız olabilir, ciddiyet koşullanması herkese dayatılmış çünkü.

İnsanlara çocukluktan ciddiyet dayatılmıştır. Bunun nedeni ciddiyetin saygı, kahkahanın da saygısızlık işareti olduğuna inanılmasıdır. Ayrıca ciddiyet güvenli, kahkaha ise tehlikelidir.

Çünkü kahkaha atan insanı köleleştirmek zordur. Küresel çıkar grupları insanları köleleştirmek için bu stratejiyi asırlardır kullanmışlar.

Eski çağlarda her sarayda bir soytarı varmış, aslında o, saraydaki en zeki insanmış. Soytarının görevi kahkaha atarak gerçekleri söylemekmiş. Böylece kimse gerçekleri ciddiye almaz, kahkahanın bir soytarının, aptalın işi olduğuna inanırmış.

Asırlardır bu strateji insanların zihnine koşullanmış gerçekleri söylemenin ve kahkaha atmanın soytarılık, aptallık, saygısızlık olduğu herkes tarafından kabul edilmiş. Hâlbuki yalnızca zeki insan gerçekleri kahkaha atarak söyleyebilir.

Sonuçta insanlar günümüzde kahkaha atmıyor, atamıyor, bazıları ise kendini tutuyor gülmemek için, bastırıyor kahkahasını.

Değişim teknikleri sayesinde insanlar gerçekten kahkaha atmaya başlayabilirler.

Ölüm ciddi, yaşam ise ciddi değildir. Yaşamı ciddileştirmek öldürmek ile aynı anlama gelir. Sabah uyandığınızda kahkaha atın, çok iyi gelecek.

Eğer kahkaha atmak için bir neden gerekiyorsa hayatta olmak en iyi nedendir. Çünkü hayat bir mucizedir. Bu mucizenin farkında olunca kahkaha atmak en doğal eylemdir. Bu mucizenin farkında olun, çünkü siz uyuduğunuzda birçok insan ölmüştür. Uyandığınız ve hayatta olduğunuz için kahkaha atın!

Çünkü kahkaha atamayacağınız durumlar ortaya çıkınca çok geç olacak. Herkes ölüm gelmeden önce vakit varken doyasıya kahkaha atıp hayatı kutlamalı.

Dünya Değişim Akademisi “Kahkaha Atma Sanatı” değişim programı ile kahkaha atın, hayatın tadını çıkarın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.