İlişki, iki insanın beraber olması ve hayatı paylaşmasıdır. İlişkide; içtenlik, fedakârlık, iletişim gibi öğeler bulunur. Eğer bu öğeler eksik veya pürüzlü ise ilişkilerde de problemler meydana gelir. Bu yüzden bir ilişkinin sağlıklı olması için birey mutlaka bu konular üzerinde farkındalığını artırmalı ve kendisini geliştirmelidir.

Dünya Değişim Akademisi’nde bu konuda bir değişim programı var ve programda şu konulara ışık tutuluyor: İlişki ne demektir?

/Sağlıklı bir ilişki nasıl kurulur?/ Sağlıklı ilişki nasıl yürütülür?

Herkes güzel, onu mutlu eden bir ilişki ister. Ama kimse bunun için emek vermek gerektiğinin farkında değil. Her şey gibi ilişkinin de sağlıklı olması ve yürümesi için farkındalık yüksek olmalı ve bilinçli bir şekilde davranmalıyız. Bunun için de emek ve çaba gerekli.

Sevgiyi sahiplenmeden yaşamak, geçmişe takılıp kalmamak, önce kendini sevmek, kıskançlıktan vazgeçmek, zaman zaman sevgiliden özgür kalmak Değişim Programında sunulan farkındalıklardan bazıları.

Bu Değişim Programı ile kendinize katacağınız değerler; ilişkiniz ve sizin ilişki içinde rolünüz hakkında kazacağınız farkındalık ve ilişkinizi bozan şeyleri, ilişkinizi iyileştirmeyi sağlayan unsurları anlayabilecek olmanız.

Her şey farkındalığın ve bilincin yükselmesiyle çözüm buluyor. Farkındalığı artıran çalışmalarıyla Dünya Değişim Akademisi her konuda tam bir çözüm merkezi.

8 seanstan oluşan bir aylık çalışma ile kendinizde kökten bir değişim yaratabiliyorsunuz. Üstelik de kalıcı değişim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samiye 2 yıl önce

Çok ilginç ve çok da sevimlisiniz. Dünyamıza renk katıyorsunuz. İyi ki varsınız, teşekkürler.

Avatar
Ercüment 2 yıl önce

Çok güzel..Severek okudum.. Teşekkürler..

Avatar
Zeynep Erdoğan 2 yıl önce

Harika tşk