Günümüzde insanlar içsel olarak savaş halindedir, yani içsel kargaşa hali... İçsel çatışma sonucu iç dünyasında kargaşa, kaos meydana gelmiş olan birey bundan kurtulmak için cesurca içine dönüp bakmalı, nedenlerini cesurca görmelidir. Tarafsız gözlemci, tarafsız tanık olarak bu içsel savaşı gören birey, bu içsel kaosun içinden yenilenmiş olarak çıkar, adeta yeniden doğar. Bunun için farkındalık yüksek olmalı ve bireyin kendisiyle yüzleşecek cesareti olmalıdır.

Aksi takdirde insanlar her geçen gün psikologlara giderek kendilerini uyuşturacak ilaçları kullanıyorlar ve ilaçlara bağımlı hale geliyorlar. İlaçlar geçici olarak acıdan uzaklaşmayı sağlıyor ama kökten bir çözüm sağlamıyor. İşin kolayına kaçıyorlar ve antidepresan, içki, sigara, film izlemek vb. şeylerle içinde bulundukları kaostan kaçmaya çalışıyorlar. Bir de işler iyi gitmediği zaman en kolay yol; başkalarını suçlamak, başkalarını düzeltmeye çalışmak, dışarda birileriyle savaşmak. Kendi içindeki savaştan kaçmanın kolay yolu…

İnsanlar barış ve huzur istiyor ama bulundukları halleriyle buna ulaşamıyorlar çünkü içlerinde bitmeyen bir savaş var. İçsel barışa ulaşmanın yolu ise aydınlanmak, gerçekten kim olduğunu anlamaktan geçiyor.

Bireyin emek harcayıp, tüm cesaretini toplayıp yüksek farkındalıkla içe bakmasıdır çözüm. Değişim teknikleriyle bu yüksek farkındalık ve cesarete sahip olabilirsiniz. Böylece içinizdeki savaşı kazanarak içsel barışa sahip olabilirsiniz.

İçsel barışı kazanmış insanlar dışarda savaşmak istemez, içinden gelmez. Uzlaşmacı, anlayışlı olur, kimseye sataşmaz, kavga çıkarmak istemez, buna ihtiyacı olmaz. Böyle bireylerden oluşan toplumda da barış ve huzur hâkim olur, insanlar savaşa gitmek istemez, silah fabrikalarında çalışacak kimseyi bulamazsınız, askerlik mesleği de tarih olur. Gezegenin 3. Dünya savaşından kurtulması için bu tekniklerin birçok insan tarafından uygulanması gerekiyor. Aksi halde bu gidişat oraya doğru görünüyor. Elimizde çok etkili teknikler var, kendimizi değiştirerek dünyayı değiştirebiliriz. Dünya Değişim Akademisi her konuda Değişim Programları sunuyor, tamamen bilimsel ve kökten çözüm. Sorumluluk bizim, hepimizin! Tek bir dünya ve tek bir insanlık var!

Değişelim ve değişimi sağlayalım..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.