Değişime hoşgeldin demek! Bu nasıl bir şey acaba?

Değişime direnmemek demek yani. Değişime direnmenin bir faydası yok, çünkü öyle ya da böyle herşey değişim halinde zaten.

Önemli olan ne yönde değişiyoruz ona bakmak lazım. Geçmişle kıyaslayınca insan bilincinin çöktüğü görülmekte. İnsanlık aşağıya, hayvani düzeye doğru değişiyor malesef. Bunu açıkça görebilirsiniz gazetelerdeki haberlerden!

Açgözlülük, iftira, aşağılama, cinayetler, tecavüzler, intiharlar, organize dolandırıcılık, adaletsizlik, özgürlüklerin kısıtlanması, sürü psikolojisinin artması ve insanların kolayca manüple edilmesi (özellikle de korku ile), medyada bahsedilen organize virüs salgını COVİD-19 ve savaşlar gibi pek çokları insanlığın insanlıktan çıktığını açıkça gözler önüne seriyor, tabi görmek isteyenlere. Malesef büyük bir kısım hala uyumakta.

Biz istesek de istemesek de değişiyoruz, buna hiç bir şey engel olamaz. Ama negatif yönde değişime bir “DUR” demek gerekiyor artık, çünkü bu gezegen artık daha fazlasını kaldıramaz ve hepimiz aynı gemideyiz, gidecek başka bir yer yok! Uyuyanların “yok bana dokunmayın” deme gibi bir lüksü yok, onlar da aynı gemide batacak çünkü.

Herkesin ama en azından çoğunluğun pozitif yönde değişim için çaba göstermesi gerekiyor. Ama önce bunu istemesi gerekiyor. Bunun için de pozitif yönde bir değişim gerekliliğinin farkına varması gerekiyor. Gelecek nesillerin yaşaması ve insan türünün bu gezegende devam edebilmesi için bunu istemek gerekiyor. Aksi halde insan türü bu gezegenden silinebilir. Durum bu kadar ciddi işte!

Değişimi yani POZİTİF yönde bir değişimi istemeye başladıktan sonraki aşamada size sunulan çok etkili ve kalıcı “Değişim Programları”nı öneriyorum. Dünya Değişim Akademisi çok etkili çözümler sunuyor. Bunu denemek ve yaşamak gerekli. Zira başka bir çıkış yolu yok. Başka bir çok kişisel gelişim yöntemleri sadece üstten kesiyor ayrık otlarını ve bir süre iyi hissettiriyor ama kökünden çıkarmadığı için daha kuvvetlenerek çıkıyorlar o otlar.

Kendinize zaman ayırın, sorunları, duyguları, tepkileri bastırmayın, değişim programları uygulayarak onların farkına varın, yüzleşin ve değiştirin. “Hoşgeldin değişim” deyin!

Bu dünyayı pozitif yönde değişen insanlar kurtarabilir ancak. Dünyanın titreşimini bu şekilde yükseltebilir ve olumsuz olaylara artık maruz kalmayız.

Bu uygulamalarla “Sevmek, Gülümsemek, Neşeli olmak, Teşekkür Etmek, Onaylamak, Şarkı Söylemek, Dans Etmek, Mutlu olmak, Anlayışlı Olmak, İyimser Olmak, Affetmek vb.” gibi duygular artınca enerjinizin yükseldiğini anlayacaksınız.

Enerjinizi yükseltmek için bunları zihinsel çabalarla yapamazsınız, ama Değişim Programları ile yapabilirsiniz. Yeter ki isteyin!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arslan 4 yıl önce

Merhaba, çok farklı bir yaklaşımınız var. Gönülden kutluyorum. Çok kalbimde çınladı yazdıklarınız. İlgiyle takip edeceğim. Harika!