Günümüzde hainlik bütün dünyaya yayılmış adeta virüs gibi bir şeydir. İnsanın olduğu yerde mutlaka hainlik de vardır. İnsanlık tarihinden de bildiğimiz gibi, ihanet hainliğe neden olup her şeyi yakıp yıkmış, korkunç sonuçlara neden olmuştur. Bu yüzden herkes hainlikten uzak durmak ister ama bundan kendisini uzak tutamaz, hainlik yapmaktan vazgeçemez. Bu gezegendeki herkes ebedi özüne ihanet ettiği için, herkes bu hainlik oyunlarına bir şekilde katılır.

Yapılan anlaşmaya aykırı davranmak, anlaşmaya gizlice muhalefet etmek ve arkadan iş çevirmek, güveni suiistimal etmek, güveni bencil istekleri karşılamak için kullanmak vs. hainliktir.

En temelde ise, kendisinin ölümlü olduğuna inanan, geçici bedeni için ebedi ruhunu satan, özvarlığına aykırı davranan kişi haindir aslında…

Hainlik yapan kişi insanlara kötülük yapar, zarar verir, yıkıma neden olur. Küresel toplum hainlik mesleğini uygulayan siyasetçiler, yöneticilerle dolmuştur adeta. Son zamanlarda hainlik zirve yaptığından dolayı küresel toplumda büyük bir kaos, yozlaşma, şaşkınlık ve yıkım yaşanmaktadır.

Küresel toplumun hain yönetici ve siyasetçileri kendi çıkarları için topluma ihanet etmeye ve yıkıma sürüklemeye devam ediyorlar. Ama hainlik yapan kişi mutlaka bir gün gelecek ihanetin hesabını verecek, çünkü hiçbir hain cezasız kalmaz.

Bu hainlik hastalığından kurtulmanın tek yolu bağlılık ve adanmışlıktır. Değişim sayesinde sadakat dolu bir kişiliğe dönüştürmektir mevcut kişiliği.

Bu konuda Dünya Değişim Akademisi’nde sunulan “HAİNLİĞE SON” Değişim Programı için uzmanlar ne söylemiş bakalım:

“Herkes hayatının bir döneminde hainlikle yüzleşmiştir. Çünkü herkesin içinde küçük bir haincik vardır, bu hainin ne kadar büyüyeceği ise kişinin seçimlerine bağlıdır.”

Evet, gerçek şu ki hepimizin içinde bir haincik var, onu farkındalıkla görüp kabul ettiğimizde ondan özgürleşebiliriz.

Bu değişim programı içimizdeki haincikle yüzleşmemiz ve hainlikten özgürleşmemiz için paha biçilmez teknikler sunuyor. Bir ayda uygulanan 8 seans farklı temadan ve beden hareketlerinden oluşuyor. Temalar şu şekilde:

Hain nedir; Bencillikten özgürleşin; Tatminlik duygusunu geliştirin; ideoloji ve şartlandırmalardan özgürleştirin; Yaşamın birliğini idrak edin; Negatife negatif yaklaşmayın ve gerçeklik içinde kalın; Beklentilerden özgürleşin; İçinizdeki koşulsuz sevgiyi uyandırın.

Değişim Hepimiz İçin, Hepimiz Değişim İçin!

Sevgiyle kalın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep Erdoğan 2 yıl önce

Harika tşk

Avatar
Ercüment 2 yıl önce

Çok güzel bir yazı.. Teşekkürler.