Sezon başında “Geliyoruz” sloganı ile yola çıkan Bursaspor’un Ekip Lideri Emin Adanur ve Kulüp Başkanı Hayrettin Gülgüler’in, evde yaptıkları hesap çarşıya uymadı. Dolayısıyla bu slogan da kendiliğinden “Gidiyoruz” olarak değişti.

Ülkemizde her şey yükselirken Bursaspor düşüyor.

Bu düşüşe dur diyen ne bir şehir dinamiği, ne bir yönetici, ne bir başkan ve ne de bir ekip lideri yok. Sadece bazı taraftar grupları Yeter! diye bağırıyor. Ama en can alıcısı ise diğer bir taraftar grubu da, Yeter! diye bağıran gruba Yeter! Diye bağırıyor. Tribünler bile bölündü.

Unutulmamalı ki bölüp yönetmek daha kolaydır her zaman. Maalesef Bursaspor camiası bölündü.

Şehrin bu kadar tepkisiz kalması ise gerçekten hayra alamet bir durum değil.

Evet, bu yönetim gelmeden önce faturalar ödenmediği için ışıklarımız yoktu. Ama genç futbolculardan kurulu takımımız ışık saçıyordu.

Bu gençlerin arasına 4-5 tane kaliteli, karakterli ve maaş dengesini bozmayacak oyuncular alarak devam edilmesi gerektiğini, futbol aklı olan herkes biliyordu. Ama futbol aklı olmayan ve bir menajere gereğinden fazla güvenen ekip lideri, tam 17 transfer yaptı. Ortada ne genç kaldı ne de ışık..

Öyle bir hale geldik ki, ne maç öncesi ne de maç sonrası futbol konuşulmamaya başlandı. Her hafta farklı bir olay yaşanır oldu.

Taraftara kızıp tweet atan, bazı tribünleri kafasına göre kapatan bir lider yönetiyor. Hele bu hafta takımın Teksas Tribünü önünde ısınmaması ve uzak taraftaki yedek kulübesini seçmesi, akıllarda bir sürü soru işareti oluşmasına neden oldu. Umarım sadece nezaketen rakibe seçme hakkı verilmiştir. Kendisine tepki koyan Teksas Tribününe karşı bir tavır değildir.

O kadar çok yazılacak şey var ki, şu an Bursaspor camiasına ne kağıt yeter nede kalem. Tek temennimiz bu haftadan itibaren gelecek yeni hoca ve sportif direktörle birlikte, sadece aklında futbol oynamak olan bir takım kimliğine bürünürüz. Taraftar olarak da sadece takıma destek vermeye devam eder, kulübü sosyal medya ortamında yönetmeye çalışmaktan vazgeçeriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uğur Özkan 2 yıl önce

****