*Darbe arastırılsın önergesi AKP’li vekillerin oylarıyla reddedildi.
*Terör arastırılsın önergesi AKP’li vekillerin oylarıyla reddedildi.
*Çocuk istismarlarının araştırılması yönündeki önerge AKP’li vekillerin oylarıyla reddedildi.
*'Terörün sebepleri araştırılsın' içerikli araştırma önergeleri AKP’li vekillerin oylarıyla reddedildi.
*'Paralel yapı incelensin' önergesi AKP’li vekillerin oylarıyla reddedildi.
*Paralel yapı, yargı, güvenlik, TSK, istihbarat, gizli dinlemelerin araştırılması amacıyla verilen araştırma önergesi AKP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.
*Bonzai ile mücadelenin araştırılması önergesi, AKP’i vekillerin hayır oyları ile reddedildi.
*Tarım alanlarındaki kuraklık ve bazı yerlerdeki don afeti zararlarının tesbiti için verilen araştırma önergesi AKP’i vekillerin hayır oyları ile reddedildi.
*Soma için verdiği araştırma önergesi, AKP’li vekillerin hayır oyları ile reddedildi.
*ASELSAN önergesi de AKP’i vekillerin hayır oyları ile reddedildi.
*CHP, HDP ve MHP'nin saldırının araştırılmasına ilişkin verdiği önerge, AKP'nin oylarıyla reddedildi.
*Havaalanı saldırısı araştırılsın önergesi AKP'nin oylarıyla reddedildi.
*'Çocuklara cinsel istismar araştırılsın’ diyen önerge AKP'nin oylarıyla reddedildi.
*Suruç'taki patlamanın, PKK ve IŞİD'in terörü de araştırılsın önergesi de, Meclis Komisyonu kurulması önergesi de AKP' ve MHP´nin oylarıyla reddedildi.
*17-25 Aralık araştırılsın önergesi, Akp’nin hayır oyları ile reddedildi.
*Vergi Cennetleri, Paradise Papers şirketleri araştırılsın önergesi, Akp’nin oyları ile reddedildi.
*CHP’nin Emekli, Dul ve Yetim aylığı alanlara,  yıllık iki maaş ikramiye önergesi, Akp’nin oyları ile reddedildi.
*CHP’nin Asgari ücret 2000 TL olsun, bu ücretten vergi alınmasın önergesi, Akp’li vekillerin oyları tarafından reddedildi. 
*CHP’nin Çiftçilere Ötv ve Kdv indirimi yapılsın önergesi Akp’nin hayır oyları ile reddedildi.
*CHP’nin engellilere Elektrik ve Doğalgaz indirimi önergesi, Akp’nin hayır oyları ile reddedildi.
*CHP’nin 40 bin öğretmen ataması önergesi, Akp’nin hayır oyları ile reddedildi.

Bunlardan bihaber yaşayan bahtsız ülkemin vatandaşları Sizlere şimdi soruyorum;
CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Man adalarında 1 Sterlinlik şirketin hesabına transfer edilen milyon dolarlık dekontları iddia etti.
Akp kanadından “Sahte Belge” diyerek hepsi yalanlandı.

Bu tutuma yönelik olarak CHP’li vekillerin “sahte ise araştırma komisyonu kuralım, herşey ortaya çıksın” önergesine, Akp‘li vekillerin vereceği cevap ne olur ?..
 
Ben size söyleyim;
“EYYY !.. KILIÇDAROĞLU..”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevda Keskin Akman 6 yıl önce

Merhaba, yazımın sonunda sormuş olduğum ve kendimin cevaplamış olduğu yanıtta yine yanılmadım. Genel Kurulda dekontlar için verilen araştırma önergesi yine AKP oyları ile reddedildi. Sayın Remzi bey, öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz ve aydınlatmanız için. Evet siyaset dilinde bu yorum böyledir. Sonraya da atılsa sonuç değişmiyor ve değişmeyecek. Bu komisyonun asla kurulmayacağını hepimiz biliyoruz. Başta reddedilen , sonraya atılmış onay almış bilmediğimiz araştırma önergeleri varsa bilmek isterim. CHPnin taşeron işçiler ile ilgili reddedilen önergesi hakkında şu an bir çalışma yapılıyor sadece inşAllah asgari ücret ve atamalar ile ilgili de yeniden düzenleme yapılır.
Sayın A. Karagöz , Sayın Kılıçdaroğlu Türkiye-Birleşik Krallık ilişkileri, Avrupa Birliği ve Ortadoğu başta olmak üzere bölgesel ve uluslararası konuları ele almak üzere bir dizi görüşmeler yapmak için Londraya gitti. Fakat, Ataşehir Belediyemizin içinde bulunduğu durum dolayısıyla acil yurda döndü.Teşekkürler

Avatar
zafer öztekin 6 yıl önce

bunların işi gücü yok bunlarlamı uğraşacaklar,güldürmeyin adamı

Avatar
Remzi Dilan 6 yıl önce

Yazılarınız çok güzel ve doyurucu. Sadece son yazınızla ilgili teknik bilgi arz etmek istiyorum. 40 yılı aşkın meslek hayatını geride bırakmış bir gazeteciyim. Meslek hayatımın yüzde 80'i Parlamentoda (muhabir olarak) geçti. Saydığınız o Araştırma Önergeleri aslında reddedilmedi. TBMM Genel Kurul Gündemi'nde duruyor. Onların ön sıraya alınıp öncelikle görüşülmesi reddedildi. Bendeniz mesleğin son 12 yılında görev yaptığım Kanal B Televizyonu'nda son 6 yıl redaktörlük yaptım. Kendi Parlamento Muhabirlerimize bu ayrıntıyı benimsetemedim. Çünkü diğer muhabirler öyle yazınca bizimkiler de onlara uyuyor. Siyasetçiler de aynı ağzı kullanıyor. Hoş gündemdeki sırası gelince söz konusu önergeler gene reddedilecek. Farkeden bir durum yok. Ben sadece TBMM'nin iç işleyişi ile ilgili bir bilgi kırıntısı sunmak istedim. Bursa Arena'da Köşe Yazarı olarak komşuyuz. Eleştirilerinizi beklerim.

Avatar
A. Karagöz 6 yıl önce

Sayın Sevda Hanım, keşke bu Kılıçdaroğlu bey aniden niye Londra'ya gitti. Kimlerle ne görüştü.. Biraz da ondan bahsetseniz memnun kalacağız. Sağolun, saygılar.