Uzmanlar uyardı! Altını olanlar dikkat..

Gram altın fiyatları son günlerde resmen uçuşa geçerken kritik tarih açıklandı. İşte altını olanların dikkat etmesi gereken o gün ve detaylar…

Gram altın fiyatları FED faiz kararı sonrası dalgalı seyrine devam ediyor. Yatırımcılar ve vatandaşlar ise altın piyasasındaki dalgalanma nedeniyle son derece endişeli. Altın uzmanlarının yorumları Bu sebeple yakından takip ediliyor.

Özellikle Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın faiz kararı Altın fiyatlarını yakından ilgilendiriyor. Peki, Altın ne olacak? Altın düşecek mi Yoksa çıkacak mı?

ABD Merkez Bankası FED faiz kararını geçtiğimiz günlerde açıkladı.15 aranın ardından ABD Merkez Bankası tarafından Faizler sabit tutuldu. Gram altın fiyatları ise bu kararın hemen ardından düşüşe geçti.

Ons altın fiyatlarındaki düşüşten etkilenen gram altın fiyatları değer kaybederken Altına yatırım yapan vatandaşlar da endişelenmeye başladı. Peki, altının bu düşüşü kalıcı mı yoksa altın fiyatları yeniden yükselecek mi?

F5 Haber’in haberine göre, Altın ve para piyasalarında hareketlilik devam ederken yatırımcılar ve vatandaşlar ise uzman yorumlarını yakından takip ediyor.

İslam Memiş altın yorumları ve Hatice kolçak altın yorumları milyonlarca kişinin gündeminde. İki ünlü isimden de altın ve para piyasalarına ilişkin çok bomba yorumlar geldi.

Hatice Kolçak altın tahminleri açıklandı. Ünlü Ekonomist, dolarda yükseliş devam ederken gram altın fiyatlarında da yeniden artış olacağını düşündüğünü söyledi.

Gram altın fiyatlarının 1800 TL ve daha üstünde seyredeceğini tahmin ettiğini belirten Hatice Kolçak, tahmininde Hala bir değişiklik olmadığını dile getirdi. Bundan sonra dolardaki gidişatın Altın fiyatlarında etkili olacağını belirten Hatice Kolçak ilerleyen günlerde yeni değerlendirmeler yapacağını söyledi.

İslam Memiş altın yorumları da benzer şekilde oldu. Altın fiyatlarında düşüşün geçici olduğunu o sebeple de yatırımcının paniğe kapılmaması gerektiğini belirten ekonomist İslam Memiş, kısa süre sonra gram altın fiyatlarının yeniden Yükseliş trendine geçeceğini sözlerine ekledi.

İslam Memiş’te Hatice Kolçak gibi Altın fiyatlarının 1800 TL seviyelerine çıkmasını beklediğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.