Türkiye ile Ukrayna arasında savunma alanında yeni anlaşma: ASELSAN ile Ukrspetseskport imza attı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

ASELSAN ve Ukrayna devlet silah ithalat-ihracat şirketi Ukrspetseskport hava savunma sistemlerinin modernizasyonu alanında anlaşma imzaladı.

Türkiye ile Ukrayna arasında savunma alanında yeni bir anlaşmaya daha imza atıldı. Türk savunma sanayisi şirketi ASELSAN ile Ukrayna devlet silah ithalat-ihracat şirketi Ukrspetseskport arasında hava savunma sistemlerinin modernizasyonu alanında anlaşma imzalandı. Ukrayna Savunma Sanayisinin savunma sanayi firmalarının çatı yönetim kuruluşu Ukroboronprom’un dün yaptığı açıklamaya göre, anlaşmanın İstanbul’da gerçekleşen Uluslararası Savunma Sanayisi Fuarı’nda (IDEF 2021) imzalandı.

Türkiye ve Ukrayna savunma alanında yeni anlaşma imzaladı - Avrasya'dan -  Haber - TRT Avaz

Açıklamada, iki şirketin hava savunma sistemlerinin modernizasyonu alanında anlaşma imzaladığı belirtildi.Şirketin Genel Müdürü Vadim Nozdriya, anlaşmanın ülkeler arasında askeri teknoloji alanında iş birliğinin geliştirilmesi için yeni bir adım olduğunu ifade etti.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.