Opel'e İtibarlı Ödül..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Alman otomobil devi Opel, başarılarını ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Opel, Marketing Türkiye’nin düzenlediği The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde “Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası” seçildi.

Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin, “2021 yılı; dünyadaki ve Türkiye’deki tüm olumsuz gelişmelere karşın başarılarla geçirdiğimiz bir sene oldu. Bu yılı da son derece prestijli bir ödül ile karşıladık. Yenilenen Mokka modelimiz ekseninde yaptığımız çalışmalarla adeta geleceğe yatırım yaptık ve Opel Türkiye ailesi olarak tüm bu çalışmalarımızın karşılığını alıyor olmaktan son derece mutluyuz. Sektörde değişimin öncüsü olarak hayata geçirdiğimiz tüm yenilikçi modellerimiz, müşteri odaklı yaklaşımımız ve güçlü bayi ağımızla Türkiye’de yakaladığımız büyüme ivmesini sürdüreceğiz” dedi.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.