Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? Aralık ödemesi, ocak ödemesi...

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Kısa çalışma ödeneği Aralık ayı parası ne zaman yatacak? Binlerce kişinin merakla takip ettiği kısa çalışma ödeneğine ilişkin açıklamayı Zehra Zümrüt Selçuk yaptı. Peki ama Aralık ayı maaşları ne zaman ödenecek? 5 Ocak, 6 Ocak ve 7 Ocak söylentileri doğru mu? İşte kısa çalışma ödeneği tarihi ve kısa çalışma ödeneği sonuçları...

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kasım ayı kısa çalışma ödeneğinin ne zaman yatacağına ilişkin merak edilen detayları açıkladı. Aralık ayına ilişkin yatırılacak olan paranın, 5 Ocak günü hesaplarda olacağını belirten Selçuk, IBAN numarası olmayan kişilerin PTT üzerinden maaşlarını alabileceği hatırlatmasını da ekledi.

Kısa çalışma ödeneği ve işsizlik parası almak isteyenler, e-Devlet kapısı üzerinden giriş yaparak sorgulama yapabilr, maaşlarını ve paranın yatırılıp yatırılmadığını öğrenebilirler. (Kaynak: Timetürk)  

Anahtar Kelimeler:
Kısa Çalışma Ödeneği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.