İstanbul, Ankara ve İzmir’de vatandaşlar iktidarı protesto etti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İstanbul, Ankara ve İzmir'de vatandaşlar döviz kurundaki sert yükseliş ve art arda gelen zamları protesto etmek için sokaklara çıktı. Kadıköy'de toplanan gruba polis müdahale etti, bazı kişiler gözaltına alındı.

Döviz kurundaki sert yükseliş ve art arda gelen zamları protesto etmek için bir grup vatandaş Kadıköy’de toplandı. Kadıköy Bahariye Caddesi ve çevresinde polis barikatları ile çevrildi.

Grup ellerindeki pankartlarla ‘hükümet istifa’ sloganlar atarak iktidarı protesto etti. Sloganlar atan grubun çevresini saran polisler, bir süre sonra gruba müdahale etti, bazı kişiler gözaltına alındı.

ANKARA’DA ODTÜ’LÜLERDEN PROTESTO

Ankara’da ise ODTÜ’lü bir grup öğrenci sokağa çıkarak zamları ve iktidarı protesto etti. Grup, “ODTÜ Ayakta, AKP’ye Direniyor!, ODTÜ’lü yürüyor mücadele büyüyor” sloganları eşliğinde yürüdü. Öğrencilere polis müdahalede bulundu.

İZMİR’DE DE VATANDAŞLAR SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

İzmir’de de vatandaşlar ‘AKP halka hesap verecek’ sloganları atarak yürüdü. Çevredeki vatandaşlar ise yürüyüş yapanlara tencere ve tavalarla destek verdi. (Sözcü)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.