İş dünyası ile toplantı sona erdi... Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den flaş açıklamalar!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bakan Nurettin Nebati Nebati yaptığı açıklamada "İş dünyası, reel sektör ve STK temsilcileri ile verimli bir toplantı yaptık. İstişareye dayalı bir anlayış ile hareket edecek, adımlarımızı hızlıca atacağız." dedi.

Yurt Gazetesinde yer alan habere göre Bakan Nebati'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

İstişareye dayalı bir anlayış ile hareket edecek, adımlarımızı hızlıca atacağız.

Serbest piyasadan geri adım asla söz konusu değil.

Devlet her alanda destekleyici olmaya devam edecek.

Bakan Nebati Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İş dünyası, reel sektör ve STK temsilcilerimiz ile bugün verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde de, istişareye dayalı bir anlayış ile hareket edecek, ülkemizi başarıya götürecek adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

TOPLANTIYA İŞ DÜNYASININ ÖNEMLİ İSİMLERİ KATILDI
Toplantıya, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Başkanı ve iş insanı Nihat Özdemir, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Zorlu Holding Yönetim Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın aralarında bulunduğu çok sayıda iş insanı katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Iş Dünyası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.