İkinci el araçlarda fiyat düşüşü devam ediyor

İkinci el araç sektöründeki durgunluk araç fiyatlarında indirime sebep olurken 300 bin lira ila 500 bin lira aralığında değişinde ikinci el otomobiller, internette çokça aratılmaya başlandı.

Otomobil fiyatları hem sıfırlarda hem de ikinci ellerde düşüşünü sürdürüyor. Para ve maliye politikaları vatandaşları yatırıma yönlendirdi.

KREDİ FAİZLERİ YÜKSEK

Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberinde, taşıt kredilerinin yüzde 3 ve üzerinde faize ulaşması otomobil almayı zorlaştırırken ihtiyaç kredisi faizleri de taşıt kredisi faizleri oranında seyrediyor.

Araba almak isteyenler dikkat: Bunların hepsi 500 bin TL altı - Resim: 3

Birkaç ay önce ikinci el otomobiller sıfır otomobillerden çok daha yüksek fiyata satılırken günümüzde sıfır ve ikinci el otomobillerde kampanyalar ve sert fiyat indirimleri görülüyor.

Araba almak isteyenler dikkat: Bunların hepsi 500 bin TL altı - Resim: 4

FAVORİYE ATILAN İLANLARDA FİYATLAR HIZLA İNİYOR

İlan sitelerinde fiyat incelemeleri yapılırken favoriye eklenen ilanlardaki fiyat düşüşleri gözlerden kaçmazken araç sahipleriyle iletişim kurulduğunda uzun zamandır satamadıkları için 100 bin lira civarında indirimleri telefonda verebiliyorlar.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.