HEKTAŞ, 2020 Büyük Ödül’ün sahibi oldu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) tarafından düzenlenen ‘13. Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Töreni’ organizasyonunda OYAK Tarım Hayvancılık şirketlerinden HEKTAŞ, sektördeki sürdürülebilir başarısı, büyüme oranı, Ar-Ge faaliyetleri ve ihracat oranlarındaki başarılarıyla Büyük Ölçekli Kuruluş Kategorisinde "Büyük Ödülü" almaya hak kazandı.

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) tarafından Marmara Bölgesi'ndeki başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi ve tanıtımlarına katkı sağlanması amacıyla düzenlenen 13. Sektörel Performans Değerlendirme Ödülleri sahiplerini buldu. KOBİ ile Büyük ve Orta Ölçekli işletme olarak 24 firmanın dereceye girdiği değerlendirmede bu yılki Büyük ve Orta Ölçekli İşletme Kategorisinde Büyük Ödül’ün sahibi HEKTAŞ Ticaret Türk A. Ş. oldu. TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ın katılımlarıyla, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen tören, Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi'nde online olarak düzenledi. Törende Kocaeli Valisi Seddar Yavuz tarafından takdim edilen Büyük Ödül’ü HEKTAŞ adına Bütçe ve Kurumsal İzleme Direktörü Hüseyin Çimen aldı.

HEKTAŞ, Büyük Ödül ile birlikte KSO Ödülleri’nde üst üste üçüncü kez ödül kazanma başarısını gösterdi. 2018 ve 2019 yıllarında Kimya Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş kategorisinde ödüle layık görülen HEKTAŞ, bu sene tüm kategorilerin içerisine dahil edildiği değerlendirmede Büyük Ölçekli İşletmeler kategorisinde büyüme oranı, Ar-Ge faaliyetleri ve ihracat oranlarındaki başarılarıyla bu kez de Büyük Ödül’ün sahibi oldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.