Hazine ve Maliye Bakanlığı 436 personel alacak!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

ÖSYM duyurdu! KPSS-2021/2 tercih başvuruları başladı. Hazine ve Maliye Bakanlığı da, KPSS ile taşra ve merkez teşkilatında görev yapmak üzere avukat, defterdarlık uzman yardımcısı, büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ile tekniker pozisyonlarında toplam 436 personel alacak. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı başvuru şartları!

Hazine ve Maliye Bakanlığı 436 personel alacak! KPSS-2021/2 tercihleri kapsamında alınacak personel için tercihler ÖSYM tarafından alınmaya başlandı. Bakanlıktan edinilen bilgiye göre, taşra teşkilatı için KPSS yerleştirmeleriyle 50 Hazine avukatı alınacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Atama yapılacak yerler ÖSYM tarafından yayımlanırken, başvurular 29 Aralık'ta sona erecek. Bazı kamu ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına, “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacak. Adaylar, KPSS-2021/2 Tercih Kılavuzuna tercih işlemlerini ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabilecekler.

Kaynak: kamudanhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.