Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: "KYK borçları faizlerinin silinmesi konusunda gençlerimizi mağdur etmeyeceğiz"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, geri ödemeli KYK borçlarının faizlerinin silinebileceğine işaret etti. Bakan Kasapoğlu, “Gençlerimizi hiçbir zaman mağdur etmedik, Sayın Cumhurbaşkanımız (Recep Tayyip Erdoğan) kabine toplantısında açıklama yapacak” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Kredi ve Yurtlar Genel Kurumunun (KYK) öğrencilere sağladığı maddi destek hakkında açıklamalarda bulundu. Geri ödemeli KYK borçlarının faiz oranı artışına ilişkin konuşan Bakan Kasapoğlu, “Öğrencilerin kredi borçları faizleri için gençlerimizi hiçbir zaman mağdur etmedik, Sayın Cumhurbaşkanımız kabine toplantısında detaylıca açıklama yapacak” dedi.

Öğrenciler, geri ödemeli kredi borçlarının faiz oranları konusunda endişe yaşıyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın faizlerin silinmesine ilişkin açıklama yapması bekleniyor.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.